Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 22:12

Λύτρωση στο 90’ για Στενή. Στο +1 για Υδρούσα [vid]

Ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο του Μπατσίου στην Άνδρο για τον αγώνα μεταξύ του ΑΟ Υδρούσας και της ΑΕ Στενής.

andros-ydrousa-logo

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη κάτι που στο τέλος δεν ήρθε αφού το τελικό σκορ μοίρασε από έναν βαθμό σε Ανδριώτες και Τηνιακούς.

Η ομάδα της Στενής προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Ζαλώνη.

Η Υδρούσα στην συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες και στο 20ο κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Γιώργος Βιδάλης κάνοντας το 1-1.

Η ομάδα του Μπατσίου έκανε την ανατροπή στο 30ο λεπτό όταν ο Λαβδας με μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τον Μπαμπη φάτσα με τον Ζαλώνη, ο οποίος με ένα σκαφτό πλασεδάκι έκανε το 2-1 για την Υδρούσα.

 

ydrousa-steni-15-12-2013-2

Στην επανάληψη η Στενή μπήκε καλύτερα και στο 55ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με ανάποδο σουτ του Ζαλώνη έπειτα από σέντρα από δεξιά και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ στην κίνηση έπειτα από κόρνερ.

 

Η Υδρούσα προσπάθησε με αντεπιθέσεις κάτι που παρά λίγο να της βγει μια από αυτές όταν ο Μπάμπης πήρε βαθιά μπαλιά από το κέντρο, βγαίνοντας φάτσα με τον Ζαλώνη ο οποίος στην συνέχεια της φάσεις του έκλεισε το οπτικό πεδίο χάνοντας έτσι την ευκαιρία να δώσει διαφορά δυο τερμάτων για την ομάδα του, κάτι που τελικά το πλήρωσε η Υδρούσα όταν στο 90’ ήρθε η λύτρωση για τους Τηνιακούς. Ο Ζαλώνης έκανε κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, ο Παπουτσής απέκρουσε αλλά όχι σταθερά την μπάλα η οποία στρώθηκε στον Γιάννης Ζαλώνης ο οποίος με πλασέ έκανε το τελικό 2-2.

ydrousa-steni-15-12-2013-3

ΑΟ Υδρουσας: (Φιλιππας Δ.), Παπουτσής Γ., Λαβδας Ν., Gonim Σ., Τσαγκαλιδης Γ., Μαναλης Ν., Ζουμης Σ., Πεππας Γ. (Βελουδος Θ.), Βιδάλης Γ., Μπαμπης Β., Μουτσαι Τ. Αliraj S.

AE Στενής: (Ζαλωνης Γ.), Ζαλωνης Ν., Αρμακολας Ε., Παλαμαρης Α., Ζαλωνης Μ., Φώσκολος Γ. (Μυκονιάτης Ε.), Ναζος Σ., Φώσκολος Ι., Δελατολας Μ. Τζες Γ., Ζαλωνης Ι., Ζαλωνης Γ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares